Wat is BottlePrint?

Bij BottlePrint, een merk van Plamirel bv, maken we unieke bedrukte flessen met jouw naam, bedrijfslogo of tekst. Met onze flessen willen we niet alleen het drinken van water stimuleren, maar ook een steentje bijdragen aan het verminderen van de plastic soep door het gebruik van wegwerpflessen te minimaliseren.

Een bijkomend voordeel, vooral tijdens de coronaperiode, is dat je met een gepersonaliseerde fles altijd weet welke van jou is. Zo drink je nooit per ongeluk uit iemand anders zijn fles.

En bovenal, vinden we de frisse kleuren en ontwerpen gewoon ontzettend leuk om te zien!

BottlePrint & Plamirel

Bij Plamirel ben je aan het juiste adres voor veel meer dan alleen BottlePrint. Naast onze unieke bedrukte flessen, kun je bij ons terecht voor al je vragen en wensen rondom printen, personaliseren en beletteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde bedrijfskleding, bedrukte promotieartikelen of professionele belettering voor je bedrijfsvoertuigen, wij hebben de expertise en de middelen om het voor elkaar te krijgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark kunnen we vrijwel elke uitdaging aan. Van kleine oplages tot grote projecten, wij vinden altijd een passende oplossing. Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken en je te helpen bij het realiseren van jouw ideeën.

Bij Plamirel staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw product er perfect uitziet en lang meegaat. Of je nu een ondernemer bent die zijn merk wil versterken, of gewoon op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, bij ons ben je in goede handen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Bij Plamirel maken we jouw ideeën werkelijkheid!

Wil je meer informatie?

Contact Bottleprint

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.